Vacatures

 

VOOR bemiddelt hoogopgeleide staf, management, directie, bestuur en toezicht. Voor tijdelijk en vast. Onze aanpak is gedegen, transparant en van deze tijd. We werken als netwerk zonder kantoor en zonder onnodige overhead. VOOR is in 2013 opgericht door Michel Vos, Jan Willem ten Hagen en Marieke Sprietsma en telt inmiddels 19 zelfstandige VOORpartners.

DUURZAME VERBINDINGEN
VOOR maakt duurzame verbindingen met leiders die van betekenis willen zijn. Wij zoeken de beste kandidaten voor organisaties; kandidaten die oog hebben voor mens, organisatie en maatschappij en die het verschil willen maken. Wij kijken verder dan CV en competenties en onderzoeken persoonlijkheid, energie en ambities. Wij zoeken naar mensen die van betekenis willen zijn, die positief, energiek en zelfreflectief zijn. Wij noemen dat de VOOR factoren; basiscriteria voor goed leiderschap en daarmee voor iedere vacature of opdracht die wij uitvoeren.

ERVAREN ADVISEURS 
VOOR werkt met ondernemende VOORpartners die er alles aan doen om tot het gewenste resultaat te komen. Onze VOOR partners brengen stuk voor stuk persoonlijke kennis en ervaring in vanuit zowel de (semi)publieke als de private sector. Zij hebben zelf een bewezen trackrecord in management, directie, toezicht, commercie, HR, juridische zaken, financiën en belangenbehartiging. Gedreven, deskundige en ondernemende adviseurs die in nauwe samenwerking de beste mensen voor onze opdrachtgevers kunnen vinden.

KRACHT VAN ONS NETWERK 
Wij geloven in de kracht van het netwerk en de resultaten daarvan zien wij dagelijks. Door ons netwerk van zelfstandig professionals (ZPers), kandidaten, opdrachtgevers en onze eigen VOOR partners bereiken wij veel potentiële kandidaten die niet direct reageren op advertenties. VOOR is goed in het activeren van netwerken en in het contact maken met kandidaten die we nog niet kennen. Ruim 90% van onze vacatures vullen we in met kandidaten die niet eerder door ons bemiddeld zijn. Daarnaast beschikken we over een database met meer dan 10.000 potentiële kandidaten.

VAN BETEKENIS OP ALLE NIVEAUS
Wij kiezen er heel bewust voor om niet alleen de (veelal makkelijker in te vullen) vacatures in het hogere echelon (directie, bestuur en toezicht) te bemiddelen maar onze opdrachtgevers ook te ondersteunen met werving en selectie van stafmedewerkers en operationeel leidinggevenden. Zo leren we alle uitdagingen van een organisatie kennen en kunnen we als partner maximaal van betekenis zijn.

TRANSPARANTE TARIEVEN
Dankzij ons ‘slanke’ businessmodel kunnen we een kwalitatief hoogwaardig proces aanbieden tegen eerlijke tarieven. We zoeken doorlopend naar nieuw, verfrissend en divers talent voor onze opdrachtgevers, naast het netwerk van ervaren managers, bestuurders en toezichthouders van VOOR dat dagelijks groeit.

BIJDRAGE AAN EEN MOOIERE WERELD 
VOOR zoekt niet alleen kandidaten die willen bijdragen aan een betere wereld, wij dragen zelf ook graag bij. We combineren ‘goed doen’ en ‘zaken doen’ door 10% van onze omzet te doneren aan projecten waar de wereld mooier van wordt. Dat doen we in onze VOORbeeld-verkiezing.

Organisaties verbinden met professionals, dat is ons vak. Zorgen voor het juiste talent op de juiste plek. En laten zien wat de kracht van een netwerk is. Wij zijn VOOR.