MedNet vacatures voor werkgevers

Een uniek bereik binnen een unieke doelgroep

Op zoek naar een zorgprofessional in uw vakgebied? MedNet stelt u in staat eenvoudig en effectief uw vacature onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

MedNet biedt u een uniek bereik binnen een unieke doelgroep. Professionals uit uw vakgebieden weten gericht uw vacatures te vinden. 

Een vacature aanbieden

Vind nu uw kandidaat en plaats een vacature via vacature plaatsen. Wij bieden ook paketten van 10 vacatures of meer op maat aan. Wilt u onbeperkt uw vacatures doorplaatsen naar MedNet vacatures? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden om een partner van MedNet te worden:

Kijk op www.bsl.nl/arbeidsmarkt, of neem contact op via 030 - 638 3675

Via de site
http://www.medischebanenbank.nl/contact/

Meer weten

Meer informatie? Kijk op www.bsl.nl/arbeidsmarkt, of neem contact op via 030 - 638 3675

Via de site
http://www.medischebanenbank.nl/contact/

 

Bekijk ook de tips van onze partners!


SWG Arts en Werk

 

Het werven van artsen

Het werven van een goede kandidaat is geen sinecure. Zeker als het om een hoog opgeleide professional gaat als een arts. Denk daarom goed na over de kandidaat die u wilt werven voor uw organisatie. Waar moet deze kandidaat aan voldoen en wat zijn uw verwachtingen van hem/haar? Benoem een selectiecommissie in uw organisatie, zo bent u ervan verzekerd dat er binnen uw organisatie alleen de deskundigen zich bezig houden met de werving. Want, vergist u zich niet, het werven van een goede kandidaat kan de nodige tijd en energie vergen.

Gezien het beperkte aantal beschikbare artsen is snel handelen geboden. Toon interesse in kandidaten en respecteer hun wens tot het snel willen ontvangen van een reactie op de sollicitatie. Zij hebben vaak meer sollicitaties lopen en willen de juiste keuze maken.

U kunt ook gebruik maakt van een extern wervingskanaal. Een werving en selectie bureau werkt op basis van no cure pay en is goedkoper dan het zelf werven of het plaatsen van een advertentie. Ook voor dit kanaal geldt de tip: laat dit bureau over de expertise beschikken om de kandidaat te vinden voor uw specialisme. Alleen dat werkt echt! 

  10 tips werving
10 tips werving 2  

SWG Arts en Werk

SWG Arts en Werk is hét werving- & selectiebureau voor artsen. SWG bemiddelt in tijdelijke en vaste banen in Nederland en soms daarbuiten. Kijk op www.swg.nl voor een actueel overzicht aan beschikbare artsen. Een groot deel van de beschikbare artsen wil zichzelf niet online presenteren. Om met hen in contact te komen is het aanmelden van uw vacatures bij SWG raadzaam.

SWG Arts en Werk wordt gezien als het mensgerichte werving & selectiebureau dat haar maatschappelijke betrokkenheid daadwerkelijk invult. Dit gebeurt door via Stichting SWG werkgelegenheidsprojecten voor artsen te financieren.

SWG Arts en Werk: leidend naar de meeste, beste artsen.

Bekijk alle vacatures van SWG Arts en Werk.