Mednet voor zorgprofessionals

De nr.1 voor medische vacatures

Wilt u snel en gericht uw medische vacatures vinden? MedNet biedt hét overzicht van vacatures binnen de medische sector. Met haar uitgebreide netwerk van aangesloten partners beschikt Mednet over een grote hoeveelheid vacatures in de verschillende medische sectoren. 

Zo worden bij voorbeeld veelvuldig vacatures aangeboden voor ‘arts’, ‘fysiotherapeut’ en ‘verpleegkundige’. Maar ook vindt u op Mednet met enige regelmaat vacatures voor ‘oogarts’, ‘apotheker’ en ‘psycholoog’.

Direct vacatures in uw vakgebied zoeken

Bent u benieuwd? Met de zoekfunctie krijgt u meteen een overzicht van de actuele medische vacatures. De snelste manier om op de hoogte te zijn van het actuele vacatureaanbod, is via een zogenaamde ‘job alert’. U ontvangt dan een e-mailbericht zodra er een passende vacature beschikbaar is. 

Medische vacatures aanbieden

Wilt u zelf een medische vacature aanbieden? Plaats hem direct via vacature plaatsen of kijk voor meer achtergrondinformatie op Mednet voor werkgevers.

Suggesties

Heeft u suggesties ter verbetering? Mednet staat graag open voor uw opmerkingen. U kunt uw suggesties mailen aan: www.bsl.nl/arbeidsmarkt. Bekijk ook eens de tips die u van onze partners krijgt!


SWG Arts en Werk

 

Het Curriculum Vitae

Een goed Curriculum Vitae (CV) bevat alle belangrijke concrete feiten over jezelf. Het is beknopt en afgestemd op de eisen die de werkgever aan de baan stelt. Laat je CV dus aansluiten bij de karakteristieken van de vacature. Deze vind je in de advertentie.

Het CV is concreet, eenduidig en waarheidsgetrouw. In je sollicitatiebrief kun je iets van je persoonlijkheid en motivatie laten zien. De harde gegevens zoals jaartallen en opleiding horen in het CV.

Uit het CV moet de lezer snel de belangrijkste gegevens kunnen halen. Vandaar dat de persoonsgegevens op een schematische, overzichtelijke manier gepresenteerd dienen te worden. Er zijn qua indeling veel variaties mogelijk. Het is wel raadzaam om het CV in te delen volgens de tijdsvolgorde, waarbij je begint met de laatstgenoten opleiding en werkervaring; die zijn voor een werkgever het belangrijkst. Licht eventueel keuze co-schappen en of oudste co-schappen toe indien deze relevant zijn voor de functie.

 

  CV Tips voor medische vacatures

Volgorde CV

SWG Arts en Werk

SWG Arts en Werk is hét werving- & selectiebureau voor artsen. SWG bemiddelt in tijdelijke en vaste banen in Nederland en soms daarbuiten. Kijk op www.swg.nl voor een actueel vacature-overzicht. Niet alle opdrachtgevers willen hun vacature online presenteren. Om in aanmerking te komen voor deze vacatures is inschrijven bij SWG raadzaam.

SWG Arts en Werk wordt gezien als het mensgerichte werving & selectiebureau dat haar maatschappelijke betrokkenheid daadwerkelijk invult. Dit gebeurt door via Stichting SWG werkgelegenheidsprojecten voor artsen te financieren.

SWG Arts en Werk: leidend naar de meeste, beste banen.

Bekijk alle vacatures van SWG Arts en Werk.