SEH arts KNMG geregistreerd

Ben jij SEH-arts KNMG geregistreerd en wil jij onze geoliede machine komen versterken? Wij ontmoeten je graag!

Wat ga je doen?

Als SEH arts werk je met 17 zeer bevlogen SEH-artsen KNMG geregistreerd en een aantal HAIO's / ANIO's SEH. Je bent hoofdbehandelaar van alle patiënten die zich op onze SEH bevinden; je bent immers specialist in de acute geneeskunde. Je hanteert een integrale patiëntenbenadering waardoor je in staat bent om bij ongedifferentieerde patiënten op efficiënte wijze werkdiagnoses en differentiële diagnoses te stellen. Naast het zelf zien van patiënten heb je ook deels een coördinerende en begeleidende rol richting ANIOS SEH, HAIO’s en coassistenten. Tevens lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de vakgroep en de portefeuilles. 

De uitstekend en modern geoutilleerde SEH van ziekenhuis St Jansdal voelt voor onze SEH-artsen als een 'eigen toko'. Wij zien alle patiëntencategorieën, doen echo’s en PSA en zijn leider van het reanimatie-, SIT- en traumateam. wij zijn dan ook hoofdbehandelaar op de SEH. Onze SEH telt 17 centraal gemonitorde kamers, waaronder 2 traumakamers en een eerste Harthulp.

Onze SEH kent een level-2 trauma en onze IC heeft een Level-2 indeling. Ons ziekenhuis heeft een regiofunctie voor NW-Veluwe en ZO-Flevoland: op onze SEH zien wij gemiddeld zo'n 20.000 patiënten per jaar. De populatie binnen onze regio geeft een leuke ‘case mix’ van aorta dissectie tot adderbeet. De lijnen zijn kort en de samenwerking met overige specialismen is goed. In de diensturen is er gezamenlijke triage en een goede samenwerking met de naastgelegen huisartsenpost waardoor wij een laag percentage zelf verwijzers hebben.

De afdeling bestaat uit ongeveer 50 FTE. Wij hebben een grote vakgroep (12 FTE) waarbij SEH-artsen KNMG samenwerken in de dienst. 

Ben jij benieuwd naar het werken op onze SEH? Bekij dan de video!

 

Wil je kennis maken met meer medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor onbepaalde tjd voor 31,5 - 36 uur per week. De standplaats is Harderwijk. Wij kennen diensttijden in overlap waarbij er: 
    • 2 SEH-artsen KNMG en 2 ANIOS SEH aanwezig zijn van:  
      • 07:30 uur tot 16:30 uur waarbij er een overdracht is om 15:30 uur. 
      • 15:30 uur tot 00:30 uur waarbij er een overdacht is om 23:15 uur. 
    • 1 SEH arts en 1 anio SEH in de tussendienst van: 
      • 11:00 uur tot 20:00 uur.
    • 1 SEH arts en 1 anio SEH in de nachtdienst van:
      • 23.15 uur tot 08.00 uur waarbij er een overdracht is om 07.30 uur. 
  • Salariëring is conform de AMS regeling Medisch Specialist. Het salaris van een SEH-arts KNMG geregistreerd bedraagt minimaal € 7.054,- en maximaal € 12.572,- bruto per maand op fulltime basis in volle omgang met een vast ORT percentage van 10,5%. Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. 
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
  • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

Je bent SEH-arts en KNMG geregistreerd. 

Je verricht jouw werk zeer zelfstandig binnen de gegeven richtlijnen. Dat betekent dat je processen goed moet kunnen overzien, prioriteiten juist weet te stellen en weet welke acties wanneer benodigd zijn; soms op basis van zeer beperkte informatie. Je communiceert helder en to-the-point, je bent doortastend en weet te allen tijde overzicht te houden. Het is vanzelfsprekend dat je je goed kunt inleven in zowel patiënten als de betrokken familie en je weet hierin zeer integer en tactvol te handelen.

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan Vicky de Wilde, SEH-arts KNMG. Wil je eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met:

  • Vicky de Wilde, SEH-arts KNMG, via telefoonnummer 0341 - 46 39 70. 
  • Frits van der Velde, zorgmanager, via telefoonnummer 0341 - 46 37 04. 
  • of via de dienstdoende SEH-arts KNMG, via telefoonnummer 0341-46 39 67.

We ontvangen jouw motivatie en CV graag zo spoedig mogelijk. Zodra je gesolliciteerd hebt, ontvang je binnen een week een reactie van ons.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure. 

 

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie

Acties