Skip to main content
Wij zijn op zoek naar een

MSNW - ANIOS MDL

Locatie Alkmaar en Den Helder
Uren 32-36 uren
Salaris € 0

De maatschap Medisch Specialisten Noord West is het medisch-specialistisch bedrijf dat werkzaam is in de Noordwest Ziekenhuisgroep, die behoort tot de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Zij bieden basiszorg en complexe specialistische zorg aan de inwoners van Noordwest Holland. MSNW staat voor goede medische zorg, is innovatief en ambitieus.
 

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste artsen die onze groep willen versterken als:
                    ANIOS MDL voor de locatie Alkmaar

 

Wat dacht je van...

Wij zoeken:
Een enthousiaste ANIOS met interesse in Maag-, Darm- en Leverziekten. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, een flexibele houding binnen een team en zet je graag in voor de beste patiëntenzorg.
ANIOS met een voorliefde voor een ander vakgebied, die wil kennismaken met de MDL, of als voorbereiding op een andere (specialistische) vervolgopleiding, nodigen wij ook uit om te solliciteren.

De functie:
De ANIOS draagt samen met de andere A(N)IOS zorg voor patiënten op de afdeling MDL, de acute opname afdeling en de SEH. Daarnaast is er een post-klinische poli voor ontslagen patiënten en worden de consulten verzorgd. De MDL heeft een eigen 24/7 voorwachtdienst en de ANIOS draait mee in het dienstrooster. In de nachtdiensten wordt samengewerkt met de afdeling Geriatrie. De werkzaamheden vinden uitsluitend plaats op locatie Alkmaar.

Wij bieden:

  • Een uitdagende baan in een topklinisch ziekenhuis waarin je de volgende stap kan zetten in je carrière,
  • Een goed opleidingsklimaat waarin verantwoordelijkheid wordt genomen om jou actief te begeleiden in het vormgeven van je verdere loopbaan,
  • Een mentorschap door een MDL-arts,
  • Een werkomgeving die gekenmerkt wordt door een prettige sfeer en laagdrempelig overleg,
  • Aandacht voor werk-privé balans,  
  • Goed onderwijsprogramma,
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen via de Noordwestacademie,
  • Ontwikkelingsmogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek,
  • Bij bewezen geschiktheid is er de mogelijkheid tot poliklinische zorg onder supervisie,
  • Diverse sociale activiteiten,
  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging, bij voorkeur 0,85 Fte,
  • Op de arbeidsvoorwaarden is de CAO Ziekenhuizen van toepassing
Ziekenhuis en MDL:
Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis met MDL-vestigingen in Alkmaar, Schagen en Den Helder. Dit betekent dat je zeer veel patiënten zult zien met een grote diversiteit aan mogelijke ziekten en de daarbij behorende onderzoeken en behandelingen. Dit maakt Noordwest tot één van de meest leerzame en uitdagende ziekenhuizen voor jonge artsen. Bij MSNW werken bijna 200 medisch specialisten verdeeld over 16 medische specialismen.
De vakgroep MDL maakt als organisatorische eenheid deel uit van de Maatschap Medisch Specialisten Noordwest. De vakgroep MDL bestaat uit 14 MDL-artsen en 15 arts-assistenten (AIOS en ANIOS). Binnen de vakgroep hebben we de subspecialisaties oncologie, HPB, IBD, hepatologie en motiliteit en verrichten we complexe interventie-endoscopie. Wij zijn een ambitieuze vakgroep die naast uitstekende medische zorg volop aandacht heeft voor opleiding, onderzoek en een goede werksfeer.

Over Noordwest
Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 770 bedden, ruim 4500 medewerkers, 550 vrijwilligers en zo'n 340 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland.  
We vinden dat iedereen erop moet kunnen rekenen dat de zorg voor elkaar is. De zorg voor elkaar in Noord-Holland Noord. Dat is dan ook de missie van Noordwest. Nu en morgen. We zijn nuchtere Noord-Hollanders en hebben als kernwaarden oog voor elkaar, doen met daadkracht en met trots topklinisch. Noordwest, als je nóg beter wilt worden dan je al bent.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mw. Kim Schortinghuis, onderwijs coördinator MDL, tel. 072-5482826 of via de mail K.Schortinghuis@nwz.nl.                             
Schriftelijke reactie op deze vacature, vergezeld van een CV en eventuele referenties, kunnen gericht worden aan mevr. dr. A.M. van Berkel, MDL-opleider en dhr. M.E. Grasman, plaatsvervangend opleider MDL, via K.Schortinghuis@nwz.nl.





      Terug naar overzicht

Belangrijke data
  • Geen sluitingsdatum
Goed om te weten
  • Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Acquisitie plegen? Dat is voor deze vacature niet nodig.
Deel deze vacature