Skip to main content
Wij zijn op zoek naar een

MSNW - ANIOS interne geneeskunde (maart 24)

Locatie Alkmaar en Den Helder
Uren 32-36 uren
Salaris € 0

De maatschap Medisch Specialisten Noord West is het medisch-specialistisch bedrijf dat werkzaam is in de Noordwest Ziekenhuisgroep, die behoort tot de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Zij bieden basiszorg en complexe specialistische zorg aan de inwoners van Noordwest Holland. MSNW staat voor goede medische zorg, is innovatief en ambitieus.

Wat dacht je van...

Wij zoeken jou:

Een collega ANIOS voor de Interne Geneeskunde, om onze assistentengroep nog completer te maken! Locatie Alkmaar.


De maatschap Medisch Specialisten Noord West is het medisch-specialistisch bedrijf dat werkzaam is in de Noordwest Ziekenhuisgroep, die behoort tot de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Wij bieden basiszorg en complexe specialistische zorg aan de inwoners van Noordwest Holland. MSNW staat voor goede medische zorg, is innovatief en ambitieus. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste artsen die onze groep willen versterken als:

ANIOS Interne Geneeskunde
 
Wij zoeken:
Een enthousiaste ANIOS met affiniteit voor de interne geneeskunde. Ook ANIOS met voorliefde voor een ander vakgebied, die wil kennismaken met de interne geneeskunde, nodigen wij uit om te solliciteren. (Bijvoorbeeld ter voorbereiding voor de huisartsen opleiding, een combinatie maken met verschillende afdelingen cardiologie, longziekten en/of MDL zijn mogelijk).

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, een flexibele houding binnen een team en zet je graag in voor de beste patiëntenzorg.
Je draagt samen met de andere A(N)IOS zorg voor patiënten op de afdelingen interne geneeskunde, oncologie, nefrologie, acute opname afdeling en SEH. Een veelzijdige functie!

Wat stellen wij daar tegenover?

  • In je rol van ANIOS Interne Geneeskunde kun jij bij ons de volgende stap zetten in jouw carrière! Zowel beginnend als ervaren; dit is een mogelijkheid om je te kunnen verdiepen
  • Een mentorschap; Je wordt begeleid door een vaste internist en ervaren arts-assistent en gaat samen opzoek naar de beste invulling van de functie voor jou. Een uitdagende baan in een complexe en inspirerende organisatie. Een goed opleidingsklimaat waarin verantwoordelijkheid wordt genomen om jou actief te begeleiden in het vormgeven van jouw verdere loopbaan. Hoe kunnen wij jou hierin verder helpen?
  • Korte lijnen en een informele cultuur op de werkplek
  • We denken mee over een goede balans tussen werk & privé!
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen via de Noordwestacademie. Bijvoorbeeld ziekenhuis management of cursus wetenschappelijk schrijven
  • Mogelijkheden tot onderzoek
  • Een tegemoetkoming in je sportabonnement! (bij langdurig contract)
  • De mogelijkheid om aan de hand van jouw wensen ook ervaring op te doen op andere afdelingen en jou een traject aan te bieden dat helemaal bij jouw wensen past
  • Een contract voor 1 of 2 jaar, parttime / fulltime mogelijk, met de optie tot vast dienstverband
  • Op de arbeidsvoorwaarden is de CAO Ziekenhuizen van toepassing
  • Salariëring is mede afhankelijk van werkervaring. 
Waar ga je werken?
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 20 internisten verdeeld over de locaties Alkmaar en Den Helder. Op locatie Alkmaar zijn 30 arts-assistenten werkzaam. Wij zijn een jonge, ambitieuze vakgroep die naast uitstekende medische zorg volop aandacht heeft voor opleiding, onderzoek en een goede werksfeer. Om deze werksfeer te onderhouden worden er geregeld uitjes georganiseerd zoals een ski-weekend, zeilwedstrijden, fietstochten, en natuurlijk de jaarlijkse BBQ bij de opleider thuis. En uiteraard ben je meer dan welkom om daar onderdeel van te worden.
 
Over Noordwest
Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 770 bedden, ruim 4500 medewerkers, 550 vrijwilligers en zo'n 340 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland. We zijn nuchtere Noord-Hollanders en hebben als kernwaarden ambitieus, samen en betrokken. Noordwest, als je nóg beter wilt worden dan je al bent.
 
Ben je enthousiast?
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Mw. Kim Schortinghuis, onderwijs coördinator IG, tel. 072-5482826 of via de mail K.Schortinghuis@nwz.nl.
Schriftelijke reactie op deze vacature, vergezeld van een CV en eventuele referenties, kunnen gericht worden aan dhr. M. Westerman, internist-opleider via K.Schortinghuis@nwz.nl.





      Terug naar overzicht

Belangrijke data
  • Geen sluitingsdatum
Goed om te weten
  • Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Acquisitie plegen? Dat is voor deze vacature niet nodig.
Deel deze vacature