Skip to main content
Wij zijn op zoek naar een

MSNW - ANIOS hart long

Locatie Alkmaar
Uren uren
Salaris € 4.244 - € 6.396

Wil jij jezelf bekwamen in het werken als arts-assistent en bijdragen aan goede zorg voor patiënten? 
Wil je ervaring opdoen binnen twee vakgebieden? Het hart-long centrum is per direct op zoek naar flexibele, enthousiaste, ambitieuze en in oplossingen denkende artsen die onze vakgroep willen versterken als ANIOS hart-long


 

Wat dacht je van...

De ANIOS draagt samen met de andere A(N)IOS zorg voor de patiënten op de afdeling onder supervisie van de cardiologen/longartsen. Een uitdagende baan met zowel afdelingswerk als spoedeisende zorg. In overleg word je in principe een half jaar bij longziekten en een half jaar bij cardiologie ingezet.

Waar ga je werken?
De afdelingen worden gekenmerkt door een positieve sfeer. We proberen vanuit de patiënt te denken en streven naar het leveren van optimale kwaliteit en service. We zijn breed georiënteerd en oefenen het vak in alle facetten uit. Er is een Eerste Hart-Long Hulp, waar de acute hart- en longpatiënten worden opgevangen. Doordat longartsen en cardiologen hier naast elkaar werken, is heel laagdrempelig onderling overleg mogelijk, wat door assistenten van beide vakgroepen erg wordt gewaardeerd. 
Er is een erkende opleiding Longziekten en tuberculose). De cardiologie voorziet in het perifere opleidingsjaar voor arts-assistenten cardiologie van het Amsterdam UMC, locatie VU en het OLVG te Amsterdam. Door de gehele opleidingsgroep wordt veel tijd besteed aan onderwijs en multidisciplinaire besprekingen. We vinden het belangrijk dat supervisoren laagdrempelig benaderbaar zijn en dat er onderlinge betrokkenheid is.

Over Noordwest
Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 770 bedden, ruim 4500 medewerkers, 550 vrijwilligers en zo’n 340 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland. We zijn nuchtere Noord-Hollanders en hebben als kernwaarden ambitieus, samen en betrokken.

Wat vragen wij van jou?
Onze nieuwe collega is een enthousiaste ANIOS die graag in een team werkt en affiniteit heeft met de vakgebieden cardiologie en longziekten. Ook ANIOS met voorliefde voor een ander vakgebied die bij ons ervaring willen opdoen, zijn van harte welkom. Je bent nieuwsgierig en analytisch met een wens om te leren.
Dit neem jij mee:

  • BIG registratie als basisarts
  • goede communicatieve vaardigheden en kwaliteiten als teamspeler
  • kwaliteiten om het geheel te overzien en je te verdiepen in multi-problematiek
  • ambitie, flexibiliteit en daadkracht

Wij bieden
Wat stellen wij daar tegenover?
  • een interessante en uitdagende (fulltime of parttime) baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • mogelijkheden tot volgen van cursussen en intervisie van de Noordwest Academie
  • mogelijkheden voor andere scholing en congresbezoek
  • op de arbeidsvoorwaarden is de CAO Ziekenhuizen van toepassing. Salariëring is mede afhankelijk van werkervaring (FWG 65)
  • een contract voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren.
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, fietsplan en bedrijfsfitness

Ben je enthousiast?
Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur een motivatiebrief en cv naar mevrouw K. Grijm longarts en opleider (k.grijm@nwz.nl), de heer dr. G.P. Kimman, cardioloog en opleider (g.p.kimman@nwz.nl) en naar MSNW P&O (msnwpeno@nwz.nl). 

Bekijk de volledige vacature op https://msnw.nl/

Heb je specifiek interesse in een vacature voor ANIOS cardiologie of ANIOS longziekten? Kijk dan bij de volgende vacatures:
ANIOS cardiologie - Werken bij Noordwest
MSNW - ANIOS longziekten - Werken bij Noordwest
 
 





      Terug naar overzicht

Belangrijke data
  • Geen sluitingsdatum
Goed om te weten
  • Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Acquisitie plegen? Dat is voor deze vacature niet nodig.
Deel deze vacature