Locatiemanager Heideduin en de Broeders



Locatie

Woonzorgcentrum Heideduin in Hoogerheide en de Broeders in Huijbergen 


Uren per week

32 tot 36 uur per week


Werk- en denkniveau

HBO-Verpleegkundige / HBO-Management in de zorg



Locatiemanager
Heideduin en de Broeders

 voor 32 tot 36 uur per week


Waar ga je werken?

In het gemoedelijke en gastvrije dorp Hoogerheide ligt woonzorgcentrum Heideduin. Er heerst een Bourgondische en aangename sfeer. Het gebouw kent twee vleugels die ieder twee verdiepingen herbergen. Op de begane grond bevindt zich een gezellige recreatieruimte, waar maaltijden genuttigd worden en ontspanningsactiviteiten plaatsvinden. In de congregatie van de Broeders wonen momenteel ruim 20 broeders. Stichting tanteLouise levert zorg aan de Broeders, uiteenlopend van kortdurende zorg na bijvoorbeeld een operatie tot zorg aan chronisch zieken en bij beginnende dementie.

Wat ga je doen?

Jij, als locatiemanager van deze bijzondere zorglocaties, stuurt en motiveert de teamleiders. Ieder zorgteam heeft een eigen teamleider en jij bent, samen met hen, in staat een werkklimaat te creëren waar de zorgprofessional op betrokken en bevlogen wijze de cliënt centraal stelt. Ook zorg jij ervoor, dat mantelzorgers uitstekend geïnformeerd worden en dat er effectief samen wordt gewerkt met de vrijwilligers. Je betrekt de lokale cliëntenraden bij jouw besluiten en werkt met hen samen. In nauwe samenwerking met de Coördinator Facilitair zorg je voor optimale woon- en werkomstandigheden. Je geeft uitvoering aan het vastgestelde beleid en zorgt ervoor dat iedereen uiterst klantgericht werkt. Vernieuwing, vakbekwaamheid en kwaliteit voeren de boventoon.

Naast aansturing van de zorglocaties krijg je een uitdagend project. Voor een nieuw te bouwen locatie word jij verantwoordelijk voor de invulling en vormgeving van hoogwaardige zorg vanuit de visie van tante.

Als lid van het managementoverleg van de directie Zorg lever je een bijdrage aan de beleidsvorming op tactisch en operationeel niveau. Je ontwikkelt, voert en evalueert een kwalitatief hoogwaardig en toetsbaar zorgbeleid, passend binnen de visie van de organisatie. Je bewaakt de uitgaven en inkomsten van de locaties en signaleert op basis van evaluatie de eventuele noodzaak van tussentijdse bijstelling daarvan.

Wat vragen we van je? 

Voor deze functie ben je in het bezit van een relevant HBO-diploma (te denken aan HBO Verpleegkunde of Management in de zorg). Wij hebben sterke voorkeur voor een kandidaat met ruime kennis van en ervaring in de zorg en als leidinggevende. Je hebt kennis van managementtechnieken en inzicht in bedrijfsvoering processen, financiering van de zorg en veranderprocessen. Je beschikt over een warme (vindt tante belangrijk!) en ondernemende persoonlijkheid, je bent besluitvaardig en volhardend. Onder jouw inspirerende leiding blijven de teams uitmuntende prestaties leveren!

Wat denk je? Is dit teveel gevraagd of zeg je: ‘Kom maar op!

Wat bieden we je?

Wanneer je bij tanteLouise gaat werken, ben je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio, waar veel ruimte is voor innovatie en vernieuwing. TanteLouise biedt naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer een keurig salaris (marktconform), een solide pensioen, een aantrekkelijke korting op de ziektekostenverzekering en nog tal van andere personeelsvoorzieningen.

Waar wacht je op?

Sta je te trappelen, stuur dan je CV en motivatiebrief  via onderstaande solliciteerbutton!
Je kunt reageren tot 7 april 2020 en de eerste gesprekken staan gepland op 21 april 2020.

Heb je vragen over de functie? Aarzel niet en neem contact op met Rob Tits, waarnemend locatiemanager. Dat gaat het snelst via zijn mobiele telefoonnummer 06 51701830.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd. 

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren






tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise