Vacatures bedrijfsarts

Wilt u als bedrijfarts aan de slag binnen de arbodienstverlening, verzekeringsgeneeskunde of de GGD? Bij TMI hebben we verschillende mogelijkheden. Onze ervaren consultants begeleiden u bij het vinden van een passende baan. Bekijk het aanbod en solliciteer!

... Lees verder >
huisarts
Filter vacatures

Bedrijfsarts

24 uur Eindhoven, Noord-Brabant

Als bedrijfsarts ben je een onafhankelijke arts en adviseur. Je draagt samen met de casemanager de verantwoordelijkheid voor de verzuimbegeleiding en de arbozorg.

WO | 2+ jaar ervaring | Detachering | Werving & Selectie

Bedrijfsarts

24-36 uur Venlo, Limburg

Als bedrijfsarts komt u te werken in de regio Noord-Limburg en West-Brabant waar u samen met een verzuimteam toe werkt naar een verantwoorde terugkeer naar werk.

Detachering | WO | 2+ jaar ervaring | 0-uren contract / oproepbasis | ZZP

ANIOS Bedrijfsgeneeskunde

24-32 uur Alkmaar, Noord-Holland

Je gaat spreekuren houden bij een landelijke arbodienst die zich richt op MKB-ondernemingen. Je probeert tot een oplossing te kommen die voor alle partijen gunstig is.

WO | 0-2 jaar ervaring | ZZP | Detachering

Arts Arbeid & Gezondheid

24-36 uur Breda, Noord-Brabant

Je geeft medische adviezen en informatie aan collega’s, stelt rapportages op en beantwoordt vragen. Ook voer je intakegesprekken en raadpleeg je artsen en medisch specialisten

WO | 0-2 jaar ervaring | Detachering

(Bedrijfs)arts arbodienst

In overleg Roermond, Limburg

Als bedrijfsarts adviseert u voor een landelijke arbodienst op een proactieve manier over oplossingen, om zo gezondheidsschade in relatie tot werk te voorkomen.

WO | 0-2 jaar ervaring | ZZP | Werving & Selectie

Bedrijfsarts

32-40 uur Amstelveen, Noord-Holland

U beoordeelt de medische situatie van medewerkers en streeft naar positieve veranderingen in hun leven en werk. Ook begeleidt u bedrijfsartsen in opleiding.

WO | 0-2 jaar ervaring | Detachering

Meld je aan voor de vacature alert

Voor welke functie(s) wil jij onze vacature alert ontvangen?

Niet gevonden wat je zocht?

Wij hebben het grootste aanbod zorgvacatures van Nederland.

Neem contact met op
Open sollicitatie

Bedrijfsarts gezocht

Bij TMI zijn we op zoek naar bedrijfsartsen die in de arbodienstverlenging, verzekeringsgeneeskunde en de GGD aan de slag willen gaan. Binnen de arbodienstverlening is het doel om werkgevers te ondersteunen bij het beleid dat zij voeren op het gebied van arbeidsomstandigheden en verzuim. Binnen de arbodienst werkt een bedrijfsarts samen met vier andere deskundigen: een arbeidshygiënist, een arbeid- en organisatiedeskundige, een praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB) en een arbeidshygiënist. Als u als verzekeringsarts aan de slag gaat, heeft u een positie met veel verantwoordelijkheid. U beoordeelt namelijk de claimklachten van cliënten en biedt inzicht in zowel de rechten die zij op basis van wetgeving hebben, als de mogelijkheden die zij hebben om te (blijven) functioneren op de werkvloer. Tot slot kunt u ervoor kiezen om bij de GGD te gaan werken. Daar bent u verantwoordelijk voor de begeleiding van werknemers volgens het verzuim- en arbobeleid, de Wet verbetering poortwachter, verzuimcoördinatie, preventie, evenals voor het spreekuur over arbeidsomstandigheden.

Werken als bedrijfsarts door heel Nederland

Er zijn vacatures voor bedrijfsartsen door heel Nederland. Van Noord-Brabant tot Groningen of Utrecht, wij hebben een vacature voor u. Ook is het mogelijk om via verschillende dienstverbanden aan de slag te gaan. Zo kunt u ervoor kiezen om direct bij de opdrachtgever in dienst te gaan, te werken op basis van detachering, als zzp’er of via een 0-uren contract. Elk dienstverband heeft zijn eigen voordelen, bekijk dus rustig eens de bedrijfsarts vacatures en ontdek wat het beste bij u past.

Solliciteren als bedrijfsarts bij TMI

Heeft u een vacature in de bedrijfsgeneeskunde gevonden die u aanspreekt? Solliciteer dan vandaag nog! Wanneer wij uw sollicitatie hebben ontvangen, neemt onze consultant contact met u op, waarbij de vacature met u besproken wordt. Als u geschikt blijkt voor de functie, nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek, waarna u wordt voorgesteld aan de opdrachtgever. Vervolgens zal de consultant referenties verzamelen en wordt er een contractaanbieding met u gedeeld. Als u daarmee akkoord gaat, kunt u starten met uw nieuwe baan! Gedurende het hele proces, ook tijdens de opdracht, kunt u altijd aankloppen bij de consultant. Uitvoerige begeleiding en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, dus u kunt altijd rekenen op goede communicatie.