ANIOS Intensive Care

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

Persoonlijke gegevens




Geslacht: Verplicht voor gebruiker   
Geboortedatum: Verplicht voor gebruiker




  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 
Ik wil graag een kopie van mijn sollicitatie ontvangen via e-mail:  

Werkervaring

Extra vragen




Diploma:


Geboortedatum:

Ben je al bekend met Isala als werkgever? Verplicht voor gebruiker


  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

 Ons privacybeleid

Als jij je gegevens achterlaat op de website van IsalaWerkt worden deze in een database opgeslagen. Deze gegevens worden door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden.

Als je solliciteert op een vacature bij Isala geef je ons toestemming dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze database. Zonder jouw toestemming kunnen wij je sollicitatie namelijk niet in behandeling nemen. Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

De door jou verstrekte gegevens worden door Isala maximaal zes maanden bewaard. Als jij een job alert en/of profiel aanmaakt, dan worden je gegevens bewaard tot het moment dat jij je afmeldt. Voor meer informatie kun je onze disclaimer en sollicitatiecode lezen. Deze staan onderaan de website van IsalaWerkt.