Vacatures ambulancechauffeur

Ben jij als ambulancechauffeur op zoek naar meer afwisseling? Ga aan de slag op basis van 0-uren contract of als zzp’er! Ben je juist op zoek naar zekerheid? We hebben ook mogelijkheden voor een vast dienstverband. Bij TMI houden we van korte lijnen en kunnen we snel schakelen bij het vinden van een juiste opdracht!

... Lees verder >
ambulancechauffeur
Filter vacatures

Op dit moment hebben wij helaas geen vacatures beschikbaar voor deze functie.

Meld je aan voor de vacature alert

Voor welke functie(s) wil jij onze vacature alert ontvangen?

Geef jouw wensen door

Wij kijken graag met jou naar een passende vacature.

Neem contact met op
Open sollicitatie

Werken als ambulancechauffeur

De ambulancezorg in Nederland is regionaal geregeld. Er zijn 25 Regionale Ambulancevoorzieningen (RAV’s), welke verantwoordelijkheid dragen over een gebied. Deze indeling van de RAV’s zijn hetzelfde als de Veiligheidsregio’s op grond van de Wet Veiligheidsregio’s. Je gaat dus werken al ambulancechauffeur bij een bepaalde RAV. Op onze site staan de ambulancechauffeur vacatures grofweg per RAV. Neem ze door en vind een vacature in een regio bij jou in de buurt!

Vacatures ambulancechauffeur

Er zijn vacatures voor ambulancechauffeurs door heel Nederland: of je nou in Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel of Noord-Brabant aan de slag wil, wij hebben de vacature voor jou. Ook heb je vaak keuze uit meerdere dienstverbanden. Kies bijvoorbeeld voor het werken via een 0-uren contract; dit biedt je veel flexibiliteit. Bij een dergelijk contract heb je namelijk veel inspraak op je eigen rooster en werk je alleen wanneer jij dat wil. Heb je behoefte aan een contract met vaste uren? Dan kun je kiezen voor detachering of directe indiensttreding bij de opdrachtgever. Ook is het mogelijk om als zzp’er aan de slag te gaan.

Solliciteren als ambulancechauffeur bij TMI

Heb je een vacature ambulancechauffeur gevonden die aan jouw eisen voldoet? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wanneer we positief zijn over jouw sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek. Dat kan online, maar ook met een kopje koffie op ons gezellige kantoor in Amsterdam. Houdt iedereen een goed gevoel over aan het gesprek? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever. Als zij ook positief zijn, dan sturen we je een concept contract toe. Als je daarmee akkoord gaat, regelen we de praktische zaken en zoeken we een passende opdracht voor jou. Wanneer we die gevonden hebben en jij ermee instemt, kun je aan de slag!