Werken bij Amsterdam UMC

Adviseur Onderwijs en Opleiden

Wil jij werken met en voor artsen in opleiding tot specialist en hun opleiding nog beter maken?
Adviseur Onderwijs en Opleiden
Vragen?
Solliciteer direct
  • Aantal uur: 24 28 uur per week
  • Werklocatie: Beide locaties Amsterdam UMC
  • Contractvorm: bepaalde tijd met uitzicht op vast
  • Salaris: € 3.493 - € 6.402
  • Reageer tot en met: 9 juni 2024
Solliciteer direct Reageer binnen 19 dag(en)
Wat ga je doen?

Als adviseur Onderwijs en Opleiden bij het Leerhuis Medische Vervolgopleidingen (MVO) van Amsterdam UMC werk je in een dynamische omgeving waar artsen worden opgeleid tot medisch specialist. Jouw functie als adviseur is afwisselend. Zo ben je voor een aantal specifieke opleidingen het vaste aanspreekpunt en geef je advies over alles wat er bij een opleiding leeft met betrekking tot de opleidingskwaliteit. Ook kun je als begeleider of trainer worden ingezet en kun je een rol spelen bij de professionalisering van de medische vervolgopleidingen. Samen met je collega's werk je aan innovatieve projecten en volg je relevante landelijke ontwikkelingen. Het doen van wetenschappelijk onderzoek behoort tot de mogelijkheden binnen deze functie.

Jij gaat als adviseur bij het MVO Leerhuis: 

  • bijdragen aan het verder ontwikkelen, uitbouwen en onderhouden van een up-to-date professionaliseringsprogramma voor medisch specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist.
  • als procesbegeleider de uitkomsten van opleidingsevaluaties bespreken met opleidingsgroepen en hen adviseren over mogelijke verbeteracties.
  • je bezighouden met kwaliteitsevaluaties.
  • betrokken zijn bij het programma intervisie voor artsen in opleiding tot medisch specialist.
  • een rol spelen bij het organiseren van professionaliseringsdagen voor artsen in opleiding tot medisch specialist.
Vragen over deze functie?
Dewi Henneman Dewi Henneman +31621919443 Recruitment adviseur
Wat neem je mee?

Je voelt je comfortabel in een adviserende rol en je hebt affiniteit met het begeleiden van groepen of het geven van onderwijs. Jij bent nieuwgierig, daadkrachtig, je neemt initiatief en hebt een hoge mate van zelfstandigheid en reflecterend vermogen. Je legt snel en gemakkelijk contact en werkt graag samen met je directe collega’s, medisch specialisten, artsen in opleiding tot medisch specialist en andere belanghebbenden.

Verder neem jij mee:

  • Een afgeronde academische opleiding: bijvoorbeeld gedragswetenschappen, psychologie, sociologie, onderwijskunde, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of een andere relevante opleiding.
  • Relevante werkervaring is een pré.
  • Interesse in het ontwikkelen en organiseren van bijeenkomsten en trainingen voor artsen in opleiding tot medisch specialist en medisch specialisten. 
  • Gevoel voor verhoudingen en interesse in de dynamiek van groepen met daarin verschillende belangen. 

Wat bieden we jou?
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
  • Inschaling in salarisschaal 10, 11: € 3.493 tot € 6.402 bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring). Daarnaast ontvang je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
  • Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz.
  • Pensioenopbouw bij het ABP, waarvan wij 70% van de premie betalen.
  • Een (gedeeltelijke) vergoeding van je OV-reiskosten. Kom je liever op de fiets? Dan hebben we een goede fietsregeling.
  • Een actieve personeelsvereniging én Jong Amsterdam UMC vereniging, die beide leuke (sportieve) activiteiten en evenementen organiseren.
Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van Amsterdam UMC
Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij het Leerhuis Medische Vervolgopleidingen (MVO). Het MVO Leerhuis adviseert opleiders over de kwaliteit van de medische vervolgopleidingen en biedt begeleiding en ondersteuning op diverse terreinen. Ook de professionalisering van opleiders, medisch specialisten en artsen in opleiding tot medisch specialist behoort tot de taken van het MVO Leerhuis. Samen met je team lever jij een belangrijke bijdrage aan het continu verbeteren van de kwaliteit van de opleidingen. Zo draag je niet alleen bij aan de kwaliteit van de zorg van vandaag, maar ook aan de kwaliteit van de zorg voor de patiënt van morgen.

Het MVO Leerhuis is verbonden aan het organisatieonderdeel Onderwijs & Opleiden van Amsterdam UMC. Je werkt nauw samen met de verschillende medische vervolgopleidingen, de Centrale Opleidingscommissie, de Arts-assistentenraad en de raad van bestuur. Ook de regio is een belangrijke samenwerkingspartner. Het MVO Leerhuis bestaat uit een bevlogen team waar samenwerking hoog gewaardeerd wordt. Je collega’s zullen je met plezier begeleiden tijdens de inwerkperiode.

De functie is voor 24-28 uur per week en flexibel in te delen, waarbij de maandag en de donderdag in verband met teamoverleg vaste dagen zijn op locatie. Na de inwerkperiode die voornamelijk op locatie zal plaatsvinden, werk je - net als het hele team - op beide locaties van Amsterdam UMC en ook vanuit huis. 

De cultuur is open en de samenwerking over het algemeen laagdrempelig. Bovendien streven we naar gelijke kansen voor iedereen. Dat betekent dat er ruimte is voor een ieders cultuur, afkomst, ideeën en creativiteit. Bekijk onze aanpak omtrent diversiteit en inclusie.
Wat kun je verwachten?
Een baan in onze prachtige hoofdstad
Werken bij dé favoriete werkgever in de zorg (intermediair 2021)
Alle collega's hebben hetzelfde doel: bijdragen aan de zorg voor morgen
Er is ruimte voor ontplooiing, verdieping en verbreding van je kennis
Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en korting op producten en diensten voor jou regelt
Amsterdam UMC innoveert continu, dat vraagt om een flexibele instelling van iedereen
Twee grote locaties, goed voor je stappenteller!
Je hebt meer dan 19000 collega’s die je niet allemaal persoonlijk zult leren kennen
Het verhaal van Amsterdam UMC Bekijk de video’s en leer meer over onze organisatie
Amsterdam UMC
Tulp
Verpleegkundige visie
Laten we kennis maken

Sollicitaties op deze vacature worden door ons doorlopend in behandeling genomen. Als er een passende kandidaat gevonden is kan de vacature voortijdig gesloten worden.

Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Arja Zwirs, opleidingsadviseur, via a.zwirs@amsterdamumc.nl of bij Beatrijs Planken-Hauer, hoofd MVO Leerhuis, via 06-26772838 of b.j.hauer@amsterdamumc.nl

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Dewi Henneman, Recruitment adviseur, via d.r.henneman@amsterdamumc.nl

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Kom je bij ons in dienst, dan vragen we voor een aantal functiegroepen standaard een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Lees hier wat dit inhoudt en of het voor jouw functie van toepassing is.

Interne kandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.